COVID-19 Vs PAF

COVID-19 Vs PAF

 

Kedves Pécsi Anime Fanok!
 
Gondoltuk, röviden összegezzük nektek, hogy a kialakult helyzet hogyan hatott a klubra, és hogy mire számíthattok a jövőben.
 
Mindenekelőtt, bízunk benne, hogy amikor olvassátok ezeket a sorokat, Ti és szeretteitek még mindig csak hírből ismeritek a vírust, és minden tőletek telhetőt megtesztek azért, hogy ez így is maradjon.
 
Mint azt már legtöbben tudjátok, Március elején határozatlan ideig beszüntettük a klubhelyes, és egyéb találkozóinkat, és előreláthatólag akkor fogjuk őket újra szervezni, ha már a hivatalos álláspont szerint is biztonságos a gyülekezés. Aki figyelemmel követi a híreket, az tudja, hogy ez akár a nyár közepéig/végéig is elhúzódhat, ha nem tovább, és ez nagyon érzékenyen érint minket is. 2007-ben alapult a PAF, és azóta nem volt év, hogy ne szerveztünk volna nyáron nagyobb programokat, de úgy néz ki, idén először nem lesz más választásunk. Tudjuk, hogy mindannyian ezeket az eseményeket várjátok legjobban, de a jelen helyzetben azt kell mondjuk, örüljünk, hogy ezek elmaradása most a legnagyobb gondunk. A legfontosabb, hogy mindannyian épségben átvészeljük ezt a mindenki számára új helyzetet.
 
Szeretnénk külön megköszönni a klubhelyünk bérlését anyagilag támogatóknak, hogy még ebben a bizonytalan helyzetben is kitartanak! Nagyon sokat jelent ez nekünk, és biztosítja, hogy a vész elmúltával is lesz még klubhelyiségünk.
 
Az utóbbi évek nem voltak kegyesek a PAF-hoz, amikor már azt hittük, egyenesbe jönnek a dolgaink, mindig jött valami nehézség. Úgy látszik, ez a sorozat idén is folytatódik, de ez se vette még el a vezetőség kedvét a folytatástól. Arra buzdítunk mindenkit, hogy ahelyett, hogy arra koncentrálnátok, mi mindent mulasztunk el a járvány miatt, gondolkodjatok azon, mit csináljunk, ha vége. Ez a kis csend jó lehet arra, hogy átgondoljuk, jók-e ezek a szombati találkozók úgy, ahogy vannak, vagy esetleg érdemes lenne új irányt venniük. Szándékosan nem adok ötleteket; ha úgy vélitek, van egy jó gondolatotok, bátran osszátok meg velünk! A közeljövőben ki lesz téve erre vonatkozóan egy anonim kérdőív, nagyon sokat segítenétek azzal, ha kitöltenétek. Igen, azokhoz is szól, akik még nem vették rá magukat, hogy eljöjjenek hozzánk! :)
 
Nagyobb programok terén a Nippon Expo vol. 2. még mindig távolinak tűnik. Az utóbbi időben némileg csökkent az aktív tagok száma, és tapasztalatból mondjuk, hogy egy minőségi rendezvényhez jelenleg kevesen vagyunk. Nem szeretnénk a levegőbe ígérgetni, egyelőre nem tudjuk, lesz-e egyáltalán valaha folytatás, mert úgy néz ki, még a csillagok együttállása is szükséges lenne hozzá. Amint úgy látjuk, hogy meg tudjuk csinálni, szólni fogunk!
 
Hála Nektek, a PAF Kulturális Egyesületbe belépőknek, a havi szinten adakozóknak és az SZJA 1%-ot felajánlóknak (adószámunk: 18291788-1-02), anyagi oldalról kezdünk jól állni. A bevételekből leginkább a klubhely technikai felszerelésére költünk, igyekszünk bővíteni a szórakozási lehetőségeket. Ezzel kapcsolatban szintén nyitottak vagyunk bármely ötletre, ami a PAF profiljába beleillik. :)
 
Bízunk benne, hogy mihamarabb túlleszünk ezen az egészen, és ismét beülhetünk a klubhelyre egy esti DDR, vagy Just Dance party-ra, ehetünk újra jókat közösen, és sütögethetünk a szabad ég alatt. Tudjátok, csak optimistán!
 
Kitartás, vigyázzatok magatokra és egymásra!
 
- kaminari