Jegyelővétel

Lehetőséged van elővételben is jegyet foglalni! Ebben az esetben e-mailben fogsz tőlünk kapni egy egyedi azonosító kódot, aminek a bemondásával a helyszínen kézhez kapod a jegyet. Lehetőséged van akár több jegyet is foglalni egyszerre, barátaid, ismerőseid, családtagjaid számára.

Hogy miért is jó ez Neked? Az elővétellel jelentős időt spórolhatsz a helyszínen, hiszen az elővételesek számára külön sort biztosítunk, ahol is lényegesen gyorsabban be tudsz jutni a rendezvényre.

A belépőjegy ára: 1500,- Ft

A rendelés leadásának határideje: 2014.06.24.
Az utalás elküldésének határideje: 2014.06.25.

Az elővétel folyamata:

  • Add meg neved, e-mail címed, és a rendelni kívánt jegyek mennyiségét az alábbi űrlapon (a megjegyzés mező kitöltése opcionális).
  • A rendelésed beérkezése után kapni fogsz egy válaszlevelet, melyben benne lesz a név és bankszámlaszám, ahova utalnod kell az összeget, valamint az azonosító kód, melyet az utaláskor be kell írj a közleménybe.
  • Miután megkaptuk az utalást, e-mailben értesítünk annak sikerességéről.
  • A Nippon Expo-n 2 sor lesz, egy a helyben vásárlósoknak, és egy az elővételeseknek. Az utóbbihoz érkezvén bemondod a jegyárusnak a kapott kódodat, ő leellenőrzi, és kiadja a rendelt mennyiségű jegyet (a kódot célszerű előre kinyomtatni, vagy beírni a telefonodba).

Ha esetleg több jegyet rendeltél, de nem kívánod érkezésedkor kivenni az összeset (mert például a barátaid, akiknek előre rendeltél, később érkeznek), jelezd ezt a jegyárusnak, ő bejelöli, hogy mennyit adott ki, és ha megérkeztek a társaid, a kódod bemondásával kikérhetik a jegyeiket.

NAGYON FONTOS! Ha néhány órán belül nem kapsz válaszlevelet, akkor ellenőrizd a levélszemét mappád, illetőleg ha még így se találod a várt levelet, akkor mindenképpen jelezd ezt a e-mail címen.


NYEREMÉNYJÁTÉK!

2 szerencsés elővételben vásárló visszanyeri 1-1 megrendelt jegyének árát, melyet a rendezvény helyszínén, a jegyének átvételekor szolgáltatunk vissza! Csak a már kifizetett jegyek vesznek részt a sorsoláson!

A fent említett egyedi azonosító kódok közül véletlenszerűen kiválasztunk kettőt, és a szerencséseket e-mailben értesítjük, beleegyezésükkel nevüket Facebook oldalunkon közzétesszük.

Felmerül a kérdés, mi van akkor, ha több jegyet rendeltél, mondjuk barátaid, családtagjaid számára? Bár akkor is 1 jegy árát van esélyed visszanyerni, ám a kódod annyiszor kerül be a „kalapba”, ahány jegyet rendeltél, így növelve esélyedet.

Ha tudod, hogy mindenképp ellátogatsz hozzánk, adj egy esélyt a szerencsédnek, és rendelj elővételben, hisz vesztenivalód nincs, mert legrosszabb esetben is előbb jutsz be a rendezvényre!

Bármi kérdésed lenne a rendeléssel kapcsolatban, keress minket bizalommal a e-mail címen!


Az elővételes rendelés határideje lejárt, jegyet már csak a helyszínen tudsz vásárolni.