Rendezvényszabályzat

 

  1. A rendezvény csak belépőjeggyel (karszalaggal) látogatható. A látogatók elfogadják a rendezvény szabályzatát, és tudomásul veszik, hogy a szervezők annak betartását ellenőrzik.

  2. A szervezők jogosultak olyan személyeket kizárni a rendezvényről, akik megszegik a szabályzatot, más látogatókat a viselkedésükkel vagy megjelenésükkel zavarnak, illetőleg a szervezők kéréseit megtagadják. Az így kizárt személyek semmilyen kárpótlásra nem jogosultak.

  3. A szabályzat megszegése miatt bekövetkező anyagi károkért és személyi sérülésekért, valamint a ruhatáron kívül elhelyezett értéktárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

  4. A rendezvény ideje alatt okozott károkért a kár okozója vagy annak törvényes gondozója a felelős, valamint az okozott anyagi kárt köteles hatályos időn belül megfizetni. A lopás azonnali rendőrségi feljelentést von maga után.

  5. Valódi fegyverek, szúró, vágó eszközök behozatala a rendezvényre tilos. Továbbá indokolt esetben a biztonsági személyzetnek jogában áll a balesetveszélyes tárgyakat elvenni, beleértve a jelmezekhez tartozó kiegészítőket is. Az elvett tárgyakat megőrizzük, és a rendezvény végén tulajdonosaikhoz visszajuttatjuk.

  6. A rendezvény ittasan vagy bódult állapotban nem látogatható. A rendezvény területén tudatmódosító szerek birtoklása, fogyasztása és terjesztése szigorúan tilos.

  7. A rendezvény helyszínéül szolgáló Expo Center Pécs Multifunkcionális Kiállítási és Rendezvényközpontban a dohányzás tilos. Dohányozni az épületen kívül, az arra kijelölt helyeken lehetséges.

  8. A rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek.

  9. A látogatók számára a rendezvény ideje alatt fénykép- és videofelvételek készítése - az öltözők, az illemhelyek és a látogatóktól elzárt területek kivételével - engedélyezett.

  10. A látogatók az Expo Center Pécs Multifunkcionális Kiállítási és Rendezvényközpont házirendjét kötelesek betartani.